Verbeter uw positie op de arbeidsmarkt met BCF Career Event!
Wilt u stappen zetten in uw carrière in Life Sciences? Kom dan naar BCF Career Event op 14 november in Gent ICC. Zowel starters als professionals, van alle opleidingsniveaus, kunnen hun carrière bevorderen door organisaties te ontmoeten op de beursvloer en inspiratie op te doen tijdens het programma. Daarnaast zijn er Career Support activiteiten zoals cv-checks en carrière coaching. Bij BCF Career Event kunt u posities vinden variërend van onderzoek tot in de industrie. Dus, waar u ook naar op zoek bent, ongeacht uw opleiding, als u actief bent in de Life Sciences kom dan naar BCF Career Event.

U kunt gratis registreren tot 6 november via https://www.bcfcareer.nl/BCF-Career-Event-Belgium
———————————————————————————–
Improve your position on the job market with BCF Career Event!
Would you like to leap your Life Sciences career a few steps forward? Then join BCF Career Event on 14 November in Ghent ICC. Both starters and professionals, of all education levels, can advance their career by connecting to organisations on the exhibition floor, or by receiving advice and inspiration during the programme. In addition, there are Career Support activities such as CV-checks and career coaching. At BCF Career Event you can find positions ranging from research to industry. So whatever you are looking for, and no matter your education, if you are active in Life Sciences, you should join BCF Career Event.

You can register for free until 6 November on https://www.bcfcareer.nl/BCF-Career-Event-Belgium

https://www.facebook.com/events/275552153151539/
BCF Careerday