Korneel Meyers – PRAESES

Deze grote meneer zorgt ervoor dat alles in goede banen zal verlopen, heeft de eindverantwoordelijkheid over alles en is het gezicht van het VBK. 

(praeses@vbkgent.be)

Emma Dieltjens – VICE-PRAESES

Emma is de tweede persoon binnen het VBK en zal de praeses helpen om alles in goede banen te laten verlopen.

(vice@vbkgent.be)

Line Lommelen – SECRETARIS

Line zal tijdens elke vergadering van het VBK netjes bijhouden wat er gezegd wordt. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor onze post en het bijhouden van ons archief.

(secretaris@vbkgent.be)

Pauline Mulliez & Anke Quintens– PENNING

Pauline en Anke zorgen ervoor dat elke activiteit mogelijk wordt door tijdig onze facturen en rekeningen te betalen, daarnaast zorgen ze er ook voor dat onze kassa altijd aanwezig zal zijn waar nodig én dat deze ook weer veilig thuis geraakt. 

(penning@vbkgent.be)

Megan Callens & Isabeau Bouillon – FEEST

Dit enthousiaste duo zorgt ervoor dat jij na een lastig dagje studeren eens kan gaan genieten van goeie muziek, een lekkere cocktail en een flinke portie aan originele thema’s om te ontstressen ;-).

(feest@vbkgent.be)

Sofie De Craene & Younes Sente – SPORT

Sofie en Younes zullen dit jaar het sportieve gedeelte van het VBK op zich nemen (maandelijkse activiteiten, zwemmarathon, IFK & IFT, 12 Urenloop…) en instaan voor de organisatie van de skireis.

(sport@vbkgent.be) 

Amelie Nuytten & Silke Decadt – CULTUUR

Af en toe eens zin in een kaas- & wijnavond? Eens samen naar een film kijken met je vrienden in een groot auditorium? Of nog een andere leuke activiteit? Dan heb ik goed nieuws voor u! Amelie en Silke zullen er namelijk voor zorgen dat al deze activiteiten vlekkeloos verlopen.

(cultuur@vbkgent.be)

Luka Vanden Berghe & Jessy Bandora – PR-Intern

Luka en Jessy zorgen ervoor dat de commilitones en biomedische studenten op de hoogte zijn van alle activiteiten, bijkomend zijn zij ook onze graphic designers.

(pr-intern@vbkgent.be)


Louise Vandeputte & Merel Geerts – PR-Extern

Louise en Merel zullen op zoek gaan naar sponsors en ook contact houden met hen. Daarnaast zijn deze 2 fantastische personen ook de verantwoordelijke van de Careerday en de lezingen georganiseerd door VBK.

(pr-extern@vbkgent.be)


Bauke Swimberghe & Janne Verhaeghe – STUDIE

Naast het ontstressen moet er natuurlijk ook flink gestudeerd en naar de les gegaan worden! Om deze (minder populaire) activiteiten te kunnen uitoefenen, is de aanwezigheid van cursussen en andere studeermiddelen van groot belang. Dankzij Bauke en Janne hoeft geen enkele biomedicus in spe zich nog zorgen te maken hierover, aangezien deze dames ervoor zullen zorgen dat alle boeken en cursussen tijdig beschikbaar zijn voor jullie.

(studie@vbkgent.be)

Bo Stoffels & Wout Van Acker – SCRIPTOR

Dit schrijversduo staat in voor de maandelijkse uitgave van het BMW’erke. Zij doen op VBK-avonden ook de ronde met de VBKamera, laat je dus zien van je mooiste kant! Sappige roddels, leuke verhalen of grappige foto’s? Stuur ze gerust door naar hen!

(scriptor@vbkgent.be)

Yenthé Boeraeve – SCHACHTENTEMMER

Yenthé zal dit jaar onze schachten temmen. Hij tracht hen op te voeden tot volwaardige VBK – commilitones.

(schachtentemmer@vbkgent.be)


Manon d’Ennetières, Laura Vandenwayenberg & Tom De Smet – Doopcomité

Het doopcomité zal Yenthé helpen in zijn taak om de schachten om te toveren tot echte commilitones.

( schachtentemmer @vbkgent.be)

Tom De Smet– Cantor

Dit zangtalentje zal de cantussen vlot laten verlopen door het kiezen en voorzingen van de prachtigste liedjes.

(cantus@vbkgent.be)

Viktor Eeckhout– Zedenmeester

Deze jongeman zal ervoor zorgen dat niets ongestraft blijft en dat sommigen onder jullie hun blaas tot het uiterste zullen drijven op cantussen. Braaf zijn is dus de boodschap!

(cantus@vbkgent.be)

Pieter De Smet & Alies Vandewalle – VM

Alies en Pieter zullen het praesidium helpen waar nodig!

(vm@vbkgent.be)