Boekenverkoop 2022-2023

Beste studenten biomedische wetenschappen

Naast ontspanning en plezier hebben, moeten er (helaas) natuurlijk ook lessen gevolgd worden en moet er gestudeerd worden. Hierbij horen uiteraard ook boeken, powerpoints, cursussen, noem maar op. Geen zorgen, de VBK helpt jullie hierbij graag verder. Wij contacteerden zoals gewoonlijk alle proffen om te vragen welk studiemateriaal nodig/verplicht is voor zijn of haar lessen op een optimale manier te kunnen volgen en instuderen. Ook kochten wij dit studiemateriaal reeds aan, kortom het enige wat jullie nog moeten doen is je studiemateriaal online bestellen (https://shop.fkgent.be/home) , je boeken komen ophalen en uiteraard betalen. Boeken bestellen kan vanaf maandag 6 februari 2023.

Om de verkoop wat vlotter te laten lopen, werken we in shiften. Het is dus verplicht om je in te schrijven op Ufora. Wie te laat is, zal NIET meer de kans krijgen om op dat moment zijn of haar studiemateriaal bij ons aan te kopen. 

AFHAALMOMENTEN: zie groepen Ufora (INSCHRIJVEN IS VERPLICHT)

Nog enkele opmerkingen:

  • Boeken bestellen is NOODZAKELIJK (geen bestelling = geen boeken)
  • Inschrijven in groepen via Ufora is VERPLICHT
  • Lidkaart (12 euro) aankopen niet verplicht, wel handig voor korting op je boeken en andere plaatsen te Gent (indien je een lidkaart wilt, moet je je hiervoor registreren. Een link om dit te doen, kan je vinden onder ‘boekenverkoop’ zie: registratie lidkaart)
  • Lidkaarten zijn steeds maar 1 jaar geldig, het volstaat dus NIET als je deze reeds vorig academiejaar aankocht
  • Betaling van boeken is mogelijk via bancontact 
  • GEEN cash
  • Breng eigen (stevige) zak mee voor je boeken in te steken

Waar?

De verkoop gaat door in gebouw B3 op het gelijkvloers. 

Bij vragen over de cursussen en over de boekenverkoop, kan er steeds gemaild worden naar de studiepraeses : studie@vbkgent.be.

Via deze site (https://shop.fkgent.be/home)  is het mogelijk om je boeken te bestellen.