Praesidium 2021-2022

Beste biomedici en sympathisanten,

Op donderdag 13 mei 2021 werd het nieuwe praesidium verkozen dat zich in het academiejaar 2021 – 2022 met man en macht zal inzetten om er een fantastisch academiejaar van te maken !

(Door te klikken op de foto’s kom je tevens terecht op de facebookpagina’s van de praesidiumleden.)

Tom De Smet – PRAESES

Deze grote meneer zorgt ervoor dat alles in goede banen zal verlopen, heeft de eindverantwoordelijkheid over alles en is het gezicht van het VBK. 

(praeses@vbkgent.be)

Korneel Meyers – VICE-PRAESES

Korneel is de tweede ‘grote’ persoon binnen het VBK en zal de praeses helpen om alles in goede banen te laten verlopen.

(vice@vbkgent.be)

Lauren Terrace – SECRETARIS

Lauren zal tijdens elke vergadering van het VBK netjes bijhouden wat er gezegd wordt. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor onze post en het bijhouden van ons archief.

(secretaris@vbkgent.be)

Heleen Vandenwyngaert – PENNING

Heleen zorgt ervoor dat elke activiteit mogelijk wordt door tijdig onze facturen en rekeningen te betalen, daarnaast zorgen ze er ook voor dat onze kassa altijd aanwezig zal zijn waar nodig én dat deze ook weer veilig thuis geraakt. 

(penning@vbkgent.be)

Megan Callens & Néa Brees – FEEST

Dit enthousiaste duo zorgt ervoor dat jij na een lastig dagje studeren eens kan gaan genieten van goeie muziek, een lekkere cocktail en een flinke portie aan originele thema’s om te ontstressen ;-).

(feest@vbkgent.be)

Viktor Eeckhout & Yenthé Boeraeve – SPORT

Viktor en Yenthé zullen dit jaar het sportieve gedeelte van het VBK op zich nemen (maandelijkse activiteiten, zwemmarathon, IFK & IFT, 12 Urenloop…) en instaan voor de organisatie van de skireis.

(sport@vbkgent.be) 

Femke – CULTUUR

Af en toe eens zin in een kaas- & wijnavond? Eens samen naar een film kijken met je vrienden in een groot auditorium? Of nog een andere leuke activiteit? Dan heb ik goed nieuws voor u ! Femke zal er namelijk voor zorgen dat deze activiteiten vlekkeloos verlopen.

(cultuur@vbkgent.be)

Manon d’Ennetières – PUBLIC RELATIONS (PR)

Manon zal op zoektocht gaan naar sponsors en ook contact houden met hen. Ze zorgt er ook voor dat de commilitones en biomedische studenten op de hoogte zijn van alle activiteiten.

(pr@vbkgent.be)

Laura Vandenwayenberg – STUDIE

Naast het ontstressen moet er natuurlijk ook flink gestudeerd en naar de les gegaan worden! Om deze (minder populaire) activiteiten te kunnen uitoefenen, is de aanwezigheid van cursussen en andere studeermiddelen van groot belang. Dankzij Laura hoeft geen enkele biomedicus in spe zich nog zorgen te maken hierover, aangezien deze dame ervoor zal zorgen dat alle boeken en cursussen tijdig beschikbaar zijn voor jullie.

(studie@vbkgent.be)

Jasmine Hosselet & Alexandra Yekhlakova – SCRIPTOR

Dit schrijversduo staat in voor de maandelijkse uitgave van het BMW’erke. Zij doen op VBK-avonden ook de ronde met de VBKamera, laat je dus zien van je mooiste kant! Sappige roddels, leuke verhalen of grappige foto’s? Stuur ze gerust door naar hen!

(scriptor@vbkgent.be)

Tycho Thung – SCHACHTENTEMMER

Tycho zal dit jaar onze schachten temmen. Hij tracht hen op te voeden tot volwaardige VBK – commilitones.

(temmer@vbkgent.be