๐ŸŒŠย Duik mee in ons zwemavontuur! En zwem mee met Lombrosiana, Politeia, en VBK tijdens de jaarlijkse zwemmarathonย ๐ŸŒŠ

Op 6 december wagen we ons aan de zwemaflossing van het jaar en dit doen we met een spetterende samenwerking tussen Lombrosiana, Politeia, en VBK. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je zwemtalent in de strijd te gooien?

Schrijf je dan in via onze inschrijvingslink en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring. Samen met Lombrosiana, Politeia en VBK creรซren we een ongekende sfeer van teamgeest en saamhorigheid en enthousiasme!

Deze zwemmarathon gaat verder dan alleen zwemmen. We zamelen ook fondsen in voor een goed doel dat ons allemaal aan het hart gaat. Door mee te doen draag je bij aan iets groters dan jezelf. Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent of gewoon zin hebt in een verfrissende duik, iedereen is welkom! We moedigen alle zwemniveaus aan om deel te nemen en om samen plezier te maken.

Noteer 6 december alvast in je agenda en maak je klaar om de golven te trotseren!

PS: Vergeet je zwempak of zwembroek en je enthousiasme niet mee te nemen xd en dan zullen we samen deze zwemmarathon tot een spetterend einde brengen!

Zwem mee, supporter mee en laat ons samen herinneringen maken die blijven drijven!ย 

๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธWat? Zwemmarathon
๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธWanneer? Woensdag 6 december
๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธWaar? GUSB!
๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธAdres? Watersportlaan 3, Gent 9000
๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธUur? 19u-22u
๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธSchrijf je in via de link!
https://forms.gle/Ek5PSvrUdPGeVzuM9

Sportieve groeten
Sportjes van Lombrosiana , Politeia en VBK

Zwemmarathon | Facebook

Zwemmarathon