Beste biomedici in spe!

Na 3 prachtige maanden vakantie staat er een nieuw avontuur op jullie te wachten: studeren aan de universiteit van Gent!
Aangezien starten in een nieuwe richting niet altijd zo evident is en velen de vraag hebben ‘hoe maak ik in godsnaam nieuwe vrienden hier in deze richting?’ Willen wij als VBK (Vlaamse Biomedische Kring) jullie instap wat makkelijker laten verlopen. Dit door een kennismakingsweekend te organiseren. Deze 3 dagen zullen gevuld worden met allerlei spelletjes en activiteiten, sfeermuziek, heerlijke maaltijden, gezelligheid en herrineringen voor het leven!

WANNEER?
4-6 oktober 2019. Het uur van vertrek zal later worden meegedeeld om er zeker van te zijn dat het aansluit op jullie lessenrooster.

WAAR?
Bivakhuis de Kaai, Ieper (Westkaai 29 1A, 8900 Ieper)

HOEVEEL KOST DIT ONVERGETELIJK WEEKEND?
Voor een spotprijs van 50 euro, all-in krijg jij het weekend van je leven! In de deze prijs zit je treinticket, maaltijden, drank, activiteiten en herrineringen voor het leven. (te betalen cash of via overschrijving, meer info volgt na de inschrijving)

Eumh VBK?
Dit weekend heeft geen verbintenis tot onze doop. Naast het leren kennen van nieuwe medestudenten, leer je ook ons praesidium in een ontspannen omgeving en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan studenten die al iets verder in de opleiding zitten.

INSCHRIJVEN?
Lees alle details nog een rustig na via deze link: https://forms.gle/9RrpkYUCksmF13kh9
en schrijf je in!

VRAGEN?
Zit je nog met een vraagje? Aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen naar vbkvice@gmail.com.

Hopelijk tot dan!
VBK praesidium ’19-’20

Eerste Bachelor Weekend – Biomedische Wetenschappen