Tom De Smet – PRAESES

Deze grote meneer zorgt ervoor dat alles in goede banen zal verlopen, heeft de eindverantwoordelijkheid over alles en is het gezicht van het VBK. 

(praeses@vbkgent.be)

Alexandra Yekhlakova – VICE-PRAESES

Alexandra is de tweede ‘grote’ persoon binnen het VBK en zal de praeses helpen om alles in goede banen te laten verlopen.

(vice@vbkgent.be)

Lauren Terrace – SECRETARIS

Lauren zal tijdens elke vergadering van het VBK netjes bijhouden wat er gezegd wordt. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor onze post en het bijhouden van ons archief.

(secretaris@vbkgent.be)

Laura Vandenwayenberg – PENNING

Laura zorgt ervoor dat elke activiteit mogelijk wordt door tijdig onze facturen en rekeningen te betalen, daarnaast zorgen ze er ook voor dat onze kassa altijd aanwezig zal zijn waar nodig én dat deze ook weer veilig thuis geraakt. 

(penning@vbkgent.be)

Megan Callens & Isabeau Bouillon – FEEST

Dit enthousiaste duo zorgt ervoor dat jij na een lastig dagje studeren eens kan gaan genieten van goeie muziek, een lekkere cocktail en een flinke portie aan originele thema’s om te ontstressen ;-).

(feest@vbkgent.be)

Line Lommelen & Sofie De Craene – SPORT

Line en Sofie zullen dit jaar het sportieve gedeelte van het VBK op zich nemen (maandelijkse activiteiten, zwemmarathon, IFK & IFT, 12 Urenloop…) en instaan voor de organisatie van de skireis.

(sport@vbkgent.be) 

Luka Vanden Berghe & Méline Dekimpe – CULTUUR

Af en toe eens zin in een kaas- & wijnavond? Eens samen naar een film kijken met je vrienden in een groot auditorium? Of nog een andere leuke activiteit? Dan heb ik goed nieuws voor u ! Luka en Méline zullen er namelijk voor zorgen dat deze activiteiten vlekkeloos verlopen.

(cultuur@vbkgent.be)

Pauline Mulliez – PR-Intern

Pauline zorgt er ook voor dat de commilitones en biomedische studenten op de hoogte zijn van alle activiteiten.

(pr-intern@vbkgent.be)

Pieter De Smet – PR-Extern

Pieter zal op zoektocht gaan naar sponsors en ook contact houden met hen. Daarnaast is hij ook verantwoordelijke van de Careerday en de lezingen georganiseerd door VBK.

(pr-extern@vbkgent.be)

Anke – STUDIE

Naast het ontstressen moet er natuurlijk ook flink gestudeerd en naar de les gegaan worden! Om deze (minder populaire) activiteiten te kunnen uitoefenen, is de aanwezigheid van cursussen en andere studeermiddelen van groot belang. Dankzij Anke hoeft geen enkele biomedicus in spe zich nog zorgen te maken hierover, aangezien deze dame ervoor zal zorgen dat alle boeken en cursussen tijdig beschikbaar zijn voor jullie.

(studie@vbkgent.be)

Emma Dieltjens & Jitse Jacobs – SCRIPTOR

Dit schrijversduo staat in voor de maandelijkse uitgave van het BMW’erke. Zij doen op VBK-avonden ook de ronde met de VBKamera, laat je dus zien van je mooiste kant! Sappige roddels, leuke verhalen of grappige foto’s? Stuur ze gerust door naar hen!

(scriptor@vbkgent.be)

Yenthé Boeraeve – SCHACHTENTEMMER

Yenthé zal dit jaar onze schachten temmen. Hij tracht hen op te voeden tot volwaardige VBK – commilitones.

(temmer@vbkgent.be)

Chelsea Mortier & Viktor Eeckhout – Doopcomité

Het doopcomité zal Yenthé helpen in zijn taak om de scachten om te toveren tot echte commilitones.

(temmer@vbkgent.be)

Jizz – Cantor

Dit zangtalentje zal de cantussen vlot laten verlopen door het kiezen en voorzingen van de prachtigste liedjes.

(cantus@vbkgent.be)

Manon d’Ennetières – Zeden

Deze jongedame zal ervoor zorgen dat niets ongestraft blijft en dat sommigen onder jullie hun blaas tot het uiterste zullen drijven op cantussen. Braaf zijn is dus de boodschap!

(cantus@vbkgent.be)

Korneel Meyers & Viktor Eeckhout – VM

Korneel en Viktor zullen het praesidium helpen waar nodig!