Beste studenten, professoren en sympathisanten

Het is bijna weer de tijd van het jaar waar kerstballen en kerstslingers van onder het stof gehaald worden, de kerstlichtjes overal fonkelen en die heerlijke chocomelk, glรผhwein en jenevers onze kelen kan bekoren.

Na enkele jaren afwezigheid slaan de studentenkringen van de Faculteit Geneeskunde & Gezondheidswetenschappen (HILOK, VBK, VGK, VLAK en Dentalia) de handen opnieuw in elkaar om samen de warmste wintermarkt op onze faculteit te organiseren. Dit jaar planten we onze kerststalletjes opnieuw op het grasplein voor auditorium E (UZ Gent).Drie dagen lang kunnen jullie komen genieten van alle lekkernijen die op een wintermarkt thuishoren, dit uiteraard aan studentikoze prijzen. ’s Avonds kunnen de beentjes losgegooid worden onder begeleiding van optredens van enkele muzikale talenten onder onze studenten. Deze gezellige en sfeervolle kerstmarkt staat uiteraard weer volledig in het teken van een goed doel. Alle inkomsten worden integraal geschonken aan Ambulance Wens vzw, een organisatie waarbij vrijwilligers zich inzetten om de laatste wens van palliatieven in vervulling te laten gaan.

De kerstbomen zijn al aan het groeien, de bands bereiden zich voor op de spetterende optredens en de pannenkoek recepten worden getest en goedgekeurd! Onze enige kerstwens is dan ook jullie talrijke aanwezigheid!

๐ŸŽ„PRAKTISCH๐ŸŽ„
Wanneer? maandag 04/12 t.e.m. woensdag 06/12
Hoelaat? 16u – 22u
Waar? Grasplein voor auditorium E (UZ Gent)

๐ŸŽ„LINE-UP๐ŸŽ„
TBA

Tot dan!
Team FGE Wintermarkt 2023

FGE Wintermarkt 2023 | Facebook

FGE Wintermarkt 2023