Hey 1e bachers!
Donderdag 28 september organiseren wij een sneukeltocht langs de leuke plaatsjes in Gent met typische snacks vanuit Gent. We hopen om jullie rond 17u te zien op het Sint-Pietersplein, waar de wandeling van start zal gaan en die zal zo’n 2 uur duren. De sneukeltocht eindigt uiteindelijk in de Porter House waar onze welkomstreceptie zal plaatsnemen. Hier staan dan nog een lekker gratis drankje met frietjes op jullie te wachten.
Dit is dus de perfecte gelegenheid om zowel Gent als nieuwe mensen te leren kennen, dus twijfel zeker niet om te komen. Vergeet zeker ook niet om je in te schrijven. Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/WMSUdYyRncdM9MHE7

Hey 1st bachers!
Thursday, September 28 we are organizing a walk along the nice places in Ghent with typical snacks from Ghent. We hope to see you around 17h at Sint-Pietersplein, where the walk will start and it will take about 2 hours. The walk will eventually end at the Porter House where our welcome reception will take place. Here another delicious free drink with fries will be waiting for you.
So this is the perfect opportunity to meet Ghent as well as new people, so don’t hesitate to come. Don’t forget to register as well. Register via this link: https://forms.gle/WMSUdYyRncdM9MHE7

1e Bach activiteit: Sneukeltocht en welkomstreceptie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *