Liefste biomedici in spé,

De overstap van het middelbaar naar de universiteit is niet altijd even gemakkelijk. Met deze reden nodigt VBK jullie uit voor ons kennismakingsweekend van 6 tot en met 8 oktober. Op dit weekend leer je jouw medestudenten en ons, het bestuur van de VBK, kennen (dit weekend is zonder enige verbintenis tot onze vereniging, maar een initiatief voor studenten, door studenten).

Wij bieden 3 dagen die gevuld worden met verschillende activiteiten om de onderlinge kennismaking in gang te laten schieten, waaronder ook een eerste initiatie-cantus ( = studentikoos zangfestijn), een fuif, heerlijke maaltijden en natuurlijk gezelligheid.

De prijs van dit weekend bedraagt 50 euro, alles inbegrepen: maaltijden, drank, activiteiten, vervoer, alles tot en met laatste pintje/frisdrankje dat je drinkt. Alle nodige informatie over de betaling en inschrijving volgt.

Samengevat:
Wanneer?
06/10 – 08/10
Waar?
Nieuwpoort
Prijs?
50€ ALL-IN (slaapplaats, vervoer, drank, eten en onvergetelijke ervaring)

Vragen of bedenkingen?
Voor alle vragen kan je terecht via het e-mailadres vice@vbkgent.be. Aarzel zeker niet om mij aan te spreken voor verdere informatie. Tot dan!

1e Bach-weekend 2023-24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *