Nog geen idee wat je zou willen doen zodra je jouw diploma Biomedische Wetenschappen binnengesleept hebt? Wij kunnen helpen je carriรจre een richting te geven!Woensdag ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐Ÿ๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐š๐ซ๐ข (๐Ÿ๐Ÿ’๐ก-๐Ÿ๐Ÿ•๐ก), organiseert de BSR samen met de Vlaamse Biomedische Kring (VBK) en Biomedische Alumni Gent (BAG) de jaarlijkse ๐‚๐š๐ซ๐ž๐ž๐ซ ๐ƒ๐š๐ฒ, dit jaar weliswaar via ๐—ญ๐—ผ๐—ผ๐—บ.Dit evenement is initieel gericht naar masterstudenten Biomedische Wetenschappen die graag meer zouden willen weten over het diverse werkveld waar ze in terecht kunnen komen, maar ook bachelorstudenten Biomedische Wetenschappen zijn welkom!Sprekers vanuit verschillende domeinen komen samen om jou รฉรฉn voor รฉรฉn te vertellen hoe hun carriรจre geรซvolueerd is. Zowel de academische als industriรซle wereld komt naar voren waarbij elke spreker een 10 minuten durende lezing geeft, waarna het publiek 5 minuten de kans krijgt om de spreker intrigerende vragen te stellen.Op het einde van het evenement krijgen jullie de ruimte om via breakout rooms bijkomende vragen te stellen aan de sprekers, maar ook aan andere aanwezige alumni Biomedische Wetenschappen..Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:


๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ: Welkom
๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฌ๐Ÿฑ – ๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฎ๐Ÿฑ: Sara De Baerdemaeker (Pharmaceutical Consultant, Qbd, BE)
๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฎ๐Ÿฑ โ€“ ๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฐ๐Ÿฑ: Elisa Heyrman (PhD student, Queen Mary University of London, GB)
๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฐ๐Ÿฑ – ๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฌ๐Ÿฑ: Bram Brouwers (Principal Research Scientist, Eli Lilly, US)
๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฌ๐Ÿฑ โ€“ ๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฎ๐Ÿฑ: Herman Van de Wynkele (Life Sciences Consultant, Altran, BE)
๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฎ๐Ÿฑ – ๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฐ๐Ÿฑ: Elfride De Baere (Professor Medische Genetica, UGent, BE)

๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฑ๐Ÿฌ โ€“ ๐Ÿญ๐Ÿฒ:๐Ÿฑ๐Ÿฌ: Q&A in breakout rooms

Career Day is gratis, en zal volledig in het Engels doorgaan. Gelieve je in te schrijven via onderstaande link. Het vormt geen probleem wanneer je na inschrijving het evenement toch niet meer zou kunnen bijwonen.

https://forms.gle/wQK3mKDu7Hwgtu3W9

Tot dan!Het BSR-team, VBK, en BAG

————————————————————————————————————————-

No idea yet what you would like to do once you get your degree in Biomedical Sciences? We can help you give your career a direction!Wednesday, ๐—™๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐˜† ๐Ÿฎ๐Ÿฐ (๐Ÿญ๐Ÿฐ๐—ต-๐Ÿญ๐Ÿณ๐—ต), the BSR, in cooperation with VBK and BAG organized the annual ๐‚๐š๐ซ๐ž๐ž๐ซ ๐ƒ๐š๐ฒ, this year via ๐—ญ๐—ผ๐—ผ๐—บ.This event is initially aimed at master students in Biomedical Sciences who would like to know more about the diverse field they could end up in, but also bachelor students in Biomedical Sciences are welcome!Speakers from different fields come together to tell you one by one how their career has evolved. Both academia and industry will be featured with each speaker giving a 10-minute talk, after which the audience will have 5 minutes to ask the speaker intriguing questions.
At the end of the event, you will have the opportunity via breakout rooms to ask additional questions to the speakers, as well as other Biomedical Sciences alumni present.The preliminary program looks as follows:


๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ: Welcome
๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฌ๐Ÿฑ – ๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฎ๐Ÿฑ: Sara De Baerdemaeker (Pharmaceutical Consultant, Qbd, BE)
๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฎ๐Ÿฑ โ€“ ๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฐ๐Ÿฑ: Elisa Heyrman (PhD student, Queen Mary University of London, GB)
๐Ÿญ๐Ÿฐ:๐Ÿฐ๐Ÿฑ – ๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฌ๐Ÿฑ: Bram Brouwers (Principal Research Scientist, Eli Lilly, US)
๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฌ๐Ÿฑ โ€“ ๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฎ๐Ÿฑ: Herman Van de Wynkele (Life Sciences Consultant, Altran, BE)
๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฎ๐Ÿฑ – ๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฐ๐Ÿฑ: Elfride De Baere (Professor of Medical Genetics, UGent, BE)
๐Ÿญ๐Ÿฑ:๐Ÿฑ๐Ÿฌ โ€“ ๐Ÿญ๐Ÿฒ:๐Ÿฑ๐Ÿฌ: Q&A in breakout rooms

Career Day is free of charge, and will be conducted entirely in English. Please register using the link below. It is no problem if you cannot attend the event after registration.

https://forms.gle/wQK3mKDu7Hwgtu3W9

See you then!The BSR team, VBK, and BAG

Career Day