YO HO HO, Santa claus is comin’ early this year!

Studenten, professoren en sympathisanten

Dit jaar gaat de 2e editie van de UZ Kerstmarkt van start op 4 december! Volgens “traditie” gaat deze opnieuw door op het grasplein voor Blok B (auditorium E) waar jullie 3 dagen lang zullen kunnen genieten van een hartverwarmende glühwein, slokdarm strelende pannenkoeken en uiteraard de fantastische kerstsfeer!
Maar dat is niet alles!! Na het grote succes van de 1ste editie, vorig jaar, zal dit jaar de kerstmarkt worden uitgebreid met een podium!
Hier zullen elke avond talenten van bij ons op de campus MAAR ook bekende namen uit Vlaanderen optreden en jullie in hogere sferen brengen.
Deze namen zullen we de komende weken met mondjesmaat aan jullie voorschotelen om jullie volledig HYPED te maken voor 3 dagen vol sfeer, vriendschap EN VOORAL de kans om (opnieuw) jullie grote hart te kunnen tonen!

Aan welk goed doel laten we dit jaar ons prachtige kleuren zien?
Al de centjes die we zullen verzamelen zullen via “De Warmste week” van Studio Brussel rechtstreeks naar “Supernils” (Immuno-T) vloeien, een vzw die is opgericht van tussen de muren van ons eigen campus in de dienst hematologie.
Meer info hieromtrent vinden jullie via onderstaande link:

http://immuno-t.inmotion.care/nl/

De kerstmarkt wordt mogelijk gemaakt door:
– Het decanaat
– De 5 gezondheidswetenschappelijke kringen (HILOK, VBK, Dentalia, VGK en VLAK)
– De verschillende vakgroepen
– EN uiteraard onze sponsors:
* De Gentste Studenten Raad
* EG
* TBA

Hopelijk staan jullie allemaal helemaal ??CHAUD?? om er dit jaar weer een wondermooie 3 dagen van te maken!

SEE YOU THERE

UZ Kerstmarkt