Beste biomedici, zoals jullie wellicht vernomen hebben gelden er vanaf vandaag heel strikte maatregelingen op de UGent door het coronavirus/COVID-19 (veroorzaakt door SARS-CoV-2). Deze beslissing is genomen door de Vergadering der Konventsvoorzitters in samenspraak met de rector om de verspreiding van de pandemie zoveel mogelijk te vertragen en mensen in hoge risicogroepen te beschermen.

Via deze weg willen wij jullie dan ook op de hoogte stellen van wat deze maatregelingen voor ons zijn. Concreet zullen alle activiteiten van VBK vanaf vandaag, 12 maart, tot en met 4 april niet meer doorgaan. Tijdens deze periode zullen er ook geen lesactiviteiten en practica meer plaatsvinden waar het niet gegarandeerd kan worden dat elke student op minimum 1 meter afstand kan zitten, over welke lessen dit allemaal gaat zal op Ufora verschijnen dus hou dit zeker in de gaten. Vanaf maandag 16 maart zullen alle resto’s, cafetaria en S5 dicht gaan. Voor alle maatregelingen kunnen jullie terecht op https://www.ugent.be/nl/actueel/coronavirus.htm

coronavirus/COVID-19