Studenten, professoren en sympathisanten

Het is bijna weer de tijd van het jaar waar kerstballen en kerstslingers van onder het stof gehaald worden, de kerstlichtjes overal fonkelen en die heerlijke chocomelk, gl├╝hwein en jenevers onze kelen kan bekoren.

Naar traditie organiseren VGK, Hilok, VLAK, VBK en Dentalia de warmste kerstmarkt op onze faculteit. Dit jaren planten we onze kerststalletjes opnieuw op het grasplein voor auditorium E (UZ Gent).

Drie dagen lang zullen kunnen jullie komen genieten van de lekkerste pannekoeken, hamburgers, soep, hotdogs, croques… Uiteraard zullen het bier en de warme chocomelk ook rijkelijk vloeien. ’s Avonds kunnen de beentjes weer losgegooid worden op de beats van de muzikale talenten onder ons, maar we verwelkomen ook toptalenten van buiten het studentenleven.

Deze uber gezellige en sfeervolle kerstmarkt staat uiteraard weer in het teken van een goed doel. Alle inkomsten worden integraal via de Warmste Week van Studio Brussel geschonken aan vzw Piekernie, een organisatie die zich inzet voor personen met een dwarslaesie.

De kerstbomen zijn al aan het groeien, de bands bereiden zich voor op de spetterende optredens en de pannenkoek recepten worden getest en goedgekeurd! Onze enige kerstwens is dan ook jullie talrijke aanwezigheid.

Tot dan!
De kerstelfjes van het kerstmarkt team

Kerstmarkt der Gezondheidswetenschappen