Praesidium 2018-2019

Beste biomedici en sympathisanten,

Op maandag 14 mei 2018 werd het nieuwe praesidium verkozen dat zich in het academiejaar 2018 – 2019 met man en macht zal inzetten om er weer een fantastisch jaar van te maken !

(Door te klikken op de foto’s kom je tevens terecht op de facebookpagina’s van de praesidiumleden.)

Michaël De Jonghe – PRAESES 

Deze grote meneer zorgt ervoor dat alles in goede banen zal verlopen, heeft de eindverantwoordelijkheid over alles en is het gezicht van het VBK. 

(vbkgent@gmail.com)

Barbara Chaves – VICE-PRAESES

Barbara is de tweede ‘grote’ persoon binnen het VBK en zal de praeses helpen om alles in goede banen te laten verlopen.

(vice.vbk@gmail.com)

Robbe Van Hese – SECRETARIS

Robbe zal tijdens elke vergadering van het VBK netjes bijhouden wat er gezegd wordt. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor onze post en het bijhouden van ons archief.

(secretaris.vbk@gmail.com)

Ellen De Pauw – PENNING & STUDIE

Ellen haar superpower? Ervoor zorgen dat elke activiteit mogelijk wordt door tijdig onze facturen en rekeningen te betalen, daarnaast zorgt ze er ook voor dat onze kassa altijd aanwezig zal zijn waar nodig én dat deze ook weer veilig thuis geraakt. 

Naast het ontstressen moet er natuurlijk ook flink gestudeerd en naar de les gegaan worden! Om deze (minder populaire) activiteiten te kunnen uitoefenen, is de aanwezigheid van cursussen en andere studeermiddelen van groot belang. Dankzij Ellen hoeft geen enkele biomedicus in spe zich nog zorgen te maken hierover, aangezien deze dame ervoor zal zorgen dat alle boeken en cursussen tijdig beschikbaar zijn voor jullie.

(penning.vbk@gmail.com) (studie.vbk@gmail.com)

Arne van Acker & Marian Stefens – FEEST

 

Dit enthousiaste duo zorgt ervoor dat jij na een lastig dagje studeren eens kan gaan genieten van goeie muziek, een lekkere cocktail en een flinke portie aan originele thema’s om te ontstressen ;-).

(feest.vbk@gmail.com)

Tycho Thung – SPORT

Deze Hollandse Aziaat zal dit jaar opnieuw het sportieve gedeelte van het VBK op zich nemen (maandelijkse activiteiten, zwemmarathon, IFK & IFT, 12 Urenloop…) en instaan voor de organisatie van de skireis.

(sport.vbk@gmail.com) 

Hanne Debaveye & Myra Peetermans – PUBLIC RELATIONS (PR)

 

Dit duo zal op zoektocht gaan naar sponsors en ook contact houden met hen. Ze zorgen er ook voor dat de commilitones en biomedische studenten op de hoogte zijn van alle activiteiten.

(vbk.prs@gmail.com)

Paulien De Beul – CULTUUR

Af en toe eens zin in een kaas- & wijnavond? Eens samen naar een film kijken met je vrienden in een groot auditorium? Of nog een andere leuke activiteit? Dan heb ik goed nieuws voor u ! Paulien (de persoon links) zal er namelijk voor zorgen dat deze activiteiten vlekkeloos verlopen.

(cultuur.vbk@gmail.com)

Justé Juoceryté & Robbe De Dycker – SCRIPTOR

 

Dit schrijversduo staat in voor de maandelijkse uitgave van het BMW’erke. Zij doen op VBK-avonden ook de ronde met de VBKamera, laat je dus zien van je mooiste kant! Sappige roddels, leuke verhalen of grappige foto’s? Stuur ze gerust door naar hen!

(scriptor.vbk@gmail.com)

Kyana Carpels – KEIZER SCHACHTENTEMMER

Kyana zal voor een derde jaar oprij onze schachten temmen. Zij tracht hen op te voeden tot volwaardige VBK – commilitones.

(temmer.vbkgent@gmail.com)

Sander Vanhecke – ZEDENMEESTER

Deze jongeheer zal ervoor zorgen dat niets ongestraft blijft en dat sommigen onder jullie hun blaas tot het uiterste zullen drijven op cantussen. Braaf zijn is dus de boodschap!

(zedenmeester.vbk@gmail.com)

Laura Wanneyn – WEB

Laura zorgt ervoor dat de website up-to-date blijft, zodanig dat jullie niets missen van het geweldige VBK-leven!

(web.vbk@gmail.com)

Cyl Borloo & Arne Dullaers – VAST MEDEWERKER (VM)

 

Cyl en Arne zullen het praesidium helpen waar nodig.