Praesidium 2020-2021

Beste biomedici en sympathisanten,

Op maandag 4 mei 2020 werd het nieuwe praesidium verkozen dat zich in het academiejaar 2020 – 2021 met man en macht zal inzetten om er een fantastisch jaar van te maken!

(Door te klikken op de foto’s kom je tevens terecht op de facebookpagina’s van de praesidiumleden.)Laura Wanneyn– PRAESES 

Deze grote mevrouw zorgt ervoor dat alles in goede banen zal verlopen, heeft de eindverantwoordelijkheid over alles en is het gezicht van de VBK. 

vbkgent@gmail.comBlerina Thaqi– VICE-PRAESES

Blerina is de tweede ‘grote’ persoon binnen de VBK en zal de praeses helpen om alles in goede banen te leiden.

vbkvice@gmail.comJasmine Van Acker– SECRETARIS

Jasmine zal tijdens elke vergadering van de VBK netjes bijhouden wat er gezegd wordt. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor onze post en het bijhouden van ons archief. Ook zorgt zij dat de website up-to-date blijft.

secretaris.vbk@gmail.comTom De Smet – PENNING

Tom zorgt ervoor dat elke activiteit mogelijk wordt door tijdig onze rekeningen te betalen, daarnaast zorgt hij er ook voor dat onze kassa altijd aanwezig zal zijn waar nodig én dat deze ook weer veilig thuis geraakt. 

penning.vbk@gmail.comEline Laitem & Lauren Terrace – FEEST & CULTUUR

Dit enthousiaste duo zorgt ervoor dat jij na een lastig dagje studeren eens kan gaan genieten van goeie muziek, een lekkere cocktail en een flinke portie aan originele thema’s om te ontstressen ;-).

feest.vbk@gmail.com

Heb je daarnaast af en toe eens zin in een rustigere activiteit? Bijvoorbeeld een kaas- & wijnavond, eens samen naar een film kijken met je vrienden in een groot auditorium, of nog een andere leuke activiteit? Dan heb ik goed nieuws voor u! Ook deze 2 dames zullen er namelijk voor zorgen dat deze activiteiten vlekkeloos verlopen.

cultuur.vbk@gmail.comTycho Thung– KEIZER SPORT

Tycho zal ook dit jaar het sportieve gedeelte van de VBK op zich nemen (maandelijkse activiteiten, zwemmarathon, IFK & IFT, 12 Urenloop…) en instaan voor de organisatie van de skireis.

sport.vbk@gmail.comTom De Smet & Alexandra Yekhlakova– PUBLIC RELATIONS (PR)

Dit duo zal op zoektocht gaan naar sponsors en ook contact houden met hen. Ze zorgen er ook voor dat de commilitones en biomedische studenten op de hoogte zijn van alle activiteiten.

vbk.prs@gmail.comJasmine Van Acker– STUDIE

Naast het ontstressen moet er natuurlijk ook flink gestudeerd en naar de les gegaan worden! Om deze (minder populaire) activiteiten te kunnen uitoefenen, is de aanwezigheid van cursussen en andere studeermiddelen van groot belang. Dankzij Jasmine hoeft geen enkele biomedicus in spe zich hierover nog zorgen te maken, aangezien deze dame ervoor zal zorgen dat alle boeken en cursussen tijdig beschikbaar zijn voor jullie.

studie.vbk@gmail.comIndra Seys & Heleen Vandenwyngaert– SCRIPTOR

Afbeelding met buiten, persoon, staand, vrouw

Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met persoon, person, vasthouden, kijken

Automatisch gegenereerde beschrijving

Dit schrijversduo staat in voor de maandelijkse uitgave van het BMW’erke. Zij doen op VBK-avonden ook de ronde met de VBKamera, laat je dus zien van je mooiste kant! Sappige roddels, leuke verhalen of grappige foto’s? Stuur ze gerust door naar hen!

scriptor.vbk@gmail.comIndra Seys– SCHACHTENTEMMER

Afbeelding met buiten, persoon, staand, vrouw

Automatisch gegenereerde beschrijving

Indra zal dit jaar onze schachten temmen. Zij tracht hen op te voeden tot volwaardige VBK – commilitones.

temmer.vbk@gmail.com