Praesidium 2019-2020

Beste biomedici en sympathisanten,

Op maandag 18 mei 2019 werd het nieuwe praesidium verkozen dat zich in het academiejaar 2019 – 2020 met man en macht zal inzetten om er een fantastisch lustrumjaar van te maken !

(Door te klikken op de foto’s kom je tevens terecht op de facebookpagina’s van de praesidiumleden.)

Tycho Thung – PRAESES & CANTOR

Deze grote meneer zorgt ervoor dat alles in goede banen zal verlopen, heeft de eindverantwoordelijkheid over alles en is het gezicht van het VBK. 

Dit jaar is onze eigen senior cantor! Hij zal de cantussen vlot laten verlopen door het kiezen en voorzingen van de prachtigste liedjes

(vbkgent@gmail.com)

Laura Wanneyn – VICE-PRAESES

Laura is de tweede ‘grote’ persoon binnen het VBK en zal de praeses helpen om alles in goede banen te laten verlopen.

(vbkvice@gmail.com)

Hanne Debaveye – SECRETARIS

Hanne zal tijdens elke vergadering van het VBK netjes bijhouden wat er gezegd wordt. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor onze post en het bijhouden van ons archief.

(secretaris.vbk@gmail.com)

Hanne Debaveye & Tom De Smet – PENNING

Hanne en Tom zorgen ervoor dat elke activiteit mogelijk wordt door tijdig onze facturen en rekeningen te betalen, daarnaast zorgen ze er ook voor dat onze kassa altijd aanwezig zal zijn waar nodig én dat deze ook weer veilig thuis geraakt. 

(penning.vbk@gmail.com)

Arne van Acker (keizer) & Robbe Van Hese – FEEST

Dit enthousiaste duo zorgt ervoor dat jij na een lastig dagje studeren eens kan gaan genieten van goeie muziek, een lekkere cocktail en een flinke portie aan originele thema’s om te ontstressen ;-).

(feest.vbk@gmail.com)

Yiannis De Meersman & Stijn Stubbe – SPORT

Yiannis en Stijn zullen dit jaar het sportieve gedeelte van het VBK op zich nemen (maandelijkse activiteiten, zwemmarathon, IFK & IFT, 12 Urenloop…) en instaan voor de organisatie van de skireis.

(sport.vbk@gmail.com) 

Tom De Smet & Febe De Smedt – PUBLIC RELATIONS (PR)

Dit duo zal op zoektocht gaan naar sponsors en ook contact houden met hen. Ze zorgen er ook voor dat de commilitones en biomedische studenten op de hoogte zijn van alle activiteiten.

(vbk.prs@gmail.com)

Jasmine Van Acker & Fleur Van Renterghem– STUDIE

Naast het ontstressen moet er natuurlijk ook flink gestudeerd en naar de les gegaan worden! Om deze (minder populaire) activiteiten te kunnen uitoefenen, is de aanwezigheid van cursussen en andere studeermiddelen van groot belang. Dankzij Jasmine en Fleur hoeft geen enkele biomedicus in spe zich nog zorgen te maken hierover, aangezien deze twee dames ervoor zullen, zorgen dat alle boeken en cursussen tijdig beschikbaar zijn voor jullie.

(studie.vbk@gmail.com)

Gérôme van Eenooghe – CULTUUR

Af en toe eens zin in een kaas- & wijnavond? Eens samen naar een film kijken met je vrienden in een groot auditorium? Of nog een andere leuke activiteit? Dan heb ik goed nieuws voor u ! Gérôme zal er namelijk voor zorgen dat deze activiteiten vlekkeloos verlopen.

(cultuur.vbk@gmail.com)

Myra Peetermans – Lustrum

Zorgt voor leuke activiteiten tijdens ons lustrumjaar.

Blerina Thaqi & Louis Tribout – SCRIPTOR

Dit schrijversduo staat in voor de maandelijkse uitgave van het BMW’erke. Zij doen op VBK-avonden ook de ronde met de VBKamera, laat je dus zien van je mooiste kant! Sappige roddels, leuke verhalen of grappige foto’s? Stuur ze gerust door naar hen!

(scriptor.vbk@gmail.com)

Paulien De Beul – SCHACHTENTEMMER

Paulien zal dit jaar onze schachten temmen. Zij tracht hen op te voeden tot volwaardige VBK – commilitones.

(temmer.vbk@gmail.com)

Marian Stefens– ZEDENMEESTER

Deze jongedame zal ervoor zorgen dat niets ongestraft blijft en dat sommigen onder jullie hun blaas tot het uiterste zullen drijven op cantussen. Braaf zijn is dus de boodschap!

(zedenmeester.vbk@gmail.com)

Laura Wanneyn – KEIZER WEB

Laura zorgt voor het derde jaar oprij dat de website up-to-date blijft, zodanig dat jullie niets missen van het geweldige VBK-leven!

(web.vbk@gmail.com)

Arne Dullaers – VAST MEDEWERKER (VM)

Arne zal het praesidium helpen waar nodig.