Praesidium 2017-2018

Beste biomedici en sympathisanten,

Op maandag 15 mei 2017 werd het nieuwe praesidium verkozen dat zich in het academiejaar 2017 – 2018 met man en macht zal inzetten om er weer een fantastisch jaar van te maken !

(Door te klikken op de foto’s kom je tevens terecht op de facebookpagina’s van de praesidiumleden.)

 

Benny Cokelaere – PRAESES

Deze grote meneer zorgt ervoor dat alles in goede banen zal verlopen, heeft de eindverantwoordelijkheid over alles en is het gezicht van het VBK.

(vbkgent@gmail.com)

Michaël De Jonghe – VICE-PRAESES

Deze tweede grote meneer zal de praeses helpen om alles in goede banen te laten verlopen.

(vice.vbk@gmail.com)

Gil Derycke – SECRETARIS


Gil zal tijdens elke vergadering van het VBK netjes bijhouden wat er gezegd wordt. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor onze post en het bijhouden van ons archief.

(gilderycke@hotmail.com)

Sofie De Roose – PENNING

Sofie zal ervoor zorgen dat elke activiteit mogelijk wordt door tijdig onze facturen en rekeningen te betalen, daarnaast zorgt ze er ook voor dat onze kassa altijd aanwezig zal zijn waar nodig én dat deze ook weer veilig thuis geraakt.

(sofie.deroose@outlook.com)

Arne Van Acker & Klaas Dhont – FEEST

   

Dit enthousiaste duo zorgt ervoor dat jij na een lastig dagje studeren eens kan gaan genieten van goeie muziek, een lekkere cocktail en een flinke portie aan originele thema’s om te ontstressen ;-).

(arne.vanacker@telenet.be)  (kladho@hotmail.com)

Thomas Bouckaert & Victor Van Pellicom – SPORT

  
Dit duo verzorgt het sportieve gedeelte van het VBK (maandelijkse activiteiten, zwemmarathon, IFK & IFT, 12 Urenloop…) en staat in voor de organisatie van de skireis.

(bouckaertth@gmail.com)   (victor.vanpellicom@gmail.com)

Gitte Vermeer & Barbara Chaves – PUBLIC RELATIONS (PR)
  

Gaan op zoek naar sponsors en houden contact met hen. Ze zorgen er ook voor dat de commilitones en biomedische studenten op de hoogte zijn van alle activiteiten.

(vbk.prs@gmail.com)

Arne Dullaers – CULTUUR


Af en toe eens zin in een kaas- & wijnavond? Eens samen naar een film kijken met je vrienden in een groot auditorium? Of nog een andere leuke activiteit? Dan heb ik goed nieuws voor u ! Arne zal er namelijk voor zorgen dat deze activiteiten vlekkeloos verlopen ;-).

(arne.dullaers@gmail.com)

Ellen De Pauw – STUDIE

Naast het ontstressen moet er natuurlijk ook flink gestudeerd en naar de les gegaan worden! Om deze (minder populaire) activiteiten te kunnen uitoefenen, is de aanwezigheid van cursussen en andere studeermiddelen van groot belang. Dankzij Ellen hoeft geen enkele biomedicus in spe zich nog zorgen te maken hierover, aangezien deze dame ervoor zal zorgen dat alle boeken en cursussen tijdig beschikbaar zijn voor jullie. Heb je een vraag voor de studie? Stuur gerust een mailtje naar ellen.depauw002@gmail.com.

Robbe Van Hese & Sander Vanhecke – SCRIPTOR
  

De Scriptor Squad, bestaande uit deze twee heren, staat in voor de maandelijkse uitgave van het BMW’erke. Zij doen op VBK-avonden ook de ronde met de VBKamera, laat je dus zien van je mooiste kant! Sappige roddels, leuke verhalen of grappige foto’s? Stuur ze gerust door naar de Scriptor Squad.

(robbevanhese@gmail.com) (vanheckesander08@gmail.com)

Kyana Carpels – SCHACHTENTEMMER

Kyana is verantwoordelijk voor het temmen van onze schachten. Zij tracht hen op te voeden tot volwaardige VBK – commilitones .

(kyana_carpels@msn.com)

Emma Seye – CANTOR

Dit zangtalentje zal de cantussen vlot laten verlopen door het kiezen en voorzingen van de prachtigste liedjes.

(eseye95@gmail.com)

Cyl Borloo – ZEDENMEESTER

Deze jongeheer zal ervoor zorgen dat niets ongestraft blijft en dat sommigen onder jullie hun blaas tot het uiterste zullen drijven op cantussen. Braaf zijn is dus de boodschap!

(borloocyl@hotmail.com)

Laura Wanneyn – WEB

Laura zorgt ervoor dat de website up-to-date blijft, zodanig dat jullie niets missen van het geweldige VBK-leven!

(Laura.Wanneyn@hotmail.com)

Tycho Thung – VAST MEDEWERKER (VM)

Deze charmante, in Gent vertoevende, Nederlandse Aziaat helpt het praesidium waar nodig.

(tychothung@hotmail.com)