Praesidium 2016 – 2017

Beste biomedici en sympathisanten,

Op maandag 9 mei 2016 werd het nieuwe praesidium verkozen dat zich in het academiejaar 2016 – 2017 met man en macht zal inzetten om er weer een fantastisch jaar van te maken !

(Door te klikken op de foto’s kom je tevens terecht op de facebookpagina’s van de praesidiumleden.)

Mogen wij jullie met trots voorstellen aan :

Jorn Van Polfliet – PRAESES

Deze grote meneer zorgt ervoor dat alles in goede banen zal verlopen

Benny Cokelaere – VICE-PRAESES

Deze tweede grote meneer zal de praeses helpen om alles in goede banen te laten verlopen

Gil Derycke – SECRETARIS

Gil zal tijdens elke vergadering van het VBK netjes opschrijven wat er gezegd wordt, en daarnaast is hij ook verantwoordelijk dat onze post op tijd terechtkomt bij de juiste personen.

Sofie De Roose – PENNING

Sofie zal ervoor zorgen dat elke activiteit mogelijk wordt door tijdig onze facturen en rekeningen te betalen, daarnaast zorgt ze er ook voor dat onze kassa altijd aanwezig zal zijn waar nodig én dat deze ook weer veilig thuis geraakt.

Michaël De Jonghe & Gil Derycke – FEEST

 

Dit enthousiaste duo zorgt ervoor dat jij na een lastig dagje studeren eens kan gaan genieten van goeie muziek, een lekkere cocktail en een flinke portie aan originele thema’s om te ontstressen ;-).

Tycho Thung – SPORT

Tycho zorgt er dit jaar voor dat er naast al het studeren (en feesten) tijd wordt gemaakt voor aan ons lichaam en gezondheid te werken! Begin maar al jullie spieren op te warmen want met Tycho’s sportcursus zullen de beentjes geen rust krijgen voor ze strak en glad zijn!

Kim Cannoot & Kyana Carpels – PUBLIC RELATIONS (PR)

 

Kim en Kyana zorgen ervoor dat we genoeg sponsors hebben dankzij wie we dan nog leukere activiteiten kunnen organiseren voor iedereen!

Wannes De Groote – CULTUUR

Af en toe eens zin in een kaas- & wijnavond? Of eens samen naar een film willen kijken met je vrienden in een groot auditorium? Of nog een andere leuke activiteit? Dan heb ik goed nieuws voor  u ! Wannes zal er namelijk voor zorgen dat deze activiteiten vlekkeloos zullen verlopen ;-).

Sander Vanhecke – STUDIE

Naast het ontstressen moet er natuurlijk ook flink gestudeerd worden en naar de les gegaan worden ! Om deze (minder populaire) activiteiten te kunnen uitoefenen, is de aanwezigheid van cursussen en andere studeermiddelen van groot belang. Dankzij Sander hoeft geen enkele biomedische wetenschappen – student zich nog zorgen te maken hierover, aangezien deze jongen ervoor zal zorgen dat alle boeken en cursussen tijdig beschikbaar zijn voor jullie.

Emma Seye – CANTOR

Dit zangtalentje zal de cantussen vlot laten verlopen door altijd de prachtigste liedjes eruit te kiezen en voor te zingen.

Cyl Borloo – ZEDENMEESTER

Deze jongeheer zal ervoor zorgen dat niets ongestraft blijft en dat sommigen onder jullie hun blaas tot het uiterste zullen drijven op cantussen ! Braaf zijn is dus de boodschap!

Kyana Carpels – SCHACHTENTEMMER

Kyana is verantwoordelijk voor het temmen van onze schachten en hen op te voeden tot volwaardige VBK – commilitones.

Robin Vandecaveye – SCRIPTOR

Robin staat in voor de maandelijkse uitgave van het BMW’erke. Hij doet op VBK-avonden ook de ronde met de VBKamera, laat je dus zien van je mooiste kant! Sappige roddels, leuke verhalen of grappige foto’s? Stuur ze gerust door naar hem.

Nastasia Popowycz – VASTE MEDEWERKER (VM) en WEB

Nastasia zorgt ervoor dat de website up to date blijft, zodanig dat jullie niets missen van het geweldige VBK leven!