Laden Evenementen

« Alle Evenementen

1e Bach weekend

oktober 7 @ 18:00 - oktober 9 @ 18:00

Liefste biomedici in spé,
De overstap van het middelbaar naar de universiteit is niet altijd even gemakkelijk. Daarom zouden wij als VBK jullie graag helpen om de instap in deze nieuwe richting te vergemakkelijken door een kennismakingsweekend te organiseren, waarin jullie je medestudenten en ons, het bestuur van de VBK, kunnen leren kennen. (Dit weekend is zonder enige verbintenis tot onze vereniging, Maar gewoon een initiatief voor studenten, door studenten)
Wat gaat dit weekend nu inhouden?
We verzamelen vrijdag om 18u aan het station en nemen om 18u30 de trein richting ‘T Ravenhof te Ieper. Eens op de locatie aangekomen, zullen deze 3 dagen gevuld worden met verschillende activiteiten om de onderlinge kennismaking in gang te laten schieten, waaronder ook een initiatie cantus ( = studentikoos zangfestijn), er zal muziek zijn, heerlijke maaltijden en natuurlijk gezelligheid en dit allemaal voor een luttele € 50!! Hierin zit alles al in begrepen, van treintickets tot het laatste pintje dat je drinkt ;)) Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.
Nodige informatie over de betaling en wat Je moet meebrengen volgt na je inschrijving.
Samengevat:
Wanneer?
07/10 – 09/10
Waar?
‘T Ravenhof, Ieper
Prijs?
50€ ALL-IN (slaapplaats, vervoer, drank, eten en onvergetelijke ervaring)
Nog vragen of bedenkingen?
Stuur mij gerust jullie vragen door via vice@vbkgent.be of via messenger ‘Alexandra Yekhlakova’. Aarzel zeker niet om mij aan te spreken voor verdere informatie.
Toedels en tot dan!
1e Bach weekend